Az oldalaink böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál. Rendben
Menü
Frufru csatos Katt rá a felnagyításhoz

x

Nagyításhoz kattintson a további képekre!

Frufru csatos

Ár:
2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)
Cikkszám: frufru csatos 1
Gyártó: Hair-Club
Elérhetőség: Raktáron
Hajtípus: Szintetikus I. osztály
Körmintán látható szín: 1
Méret: 17-30cm
Illesztési technika: Clips
Kidolgozás: Gépi
Szükséges hajhossz: kb. 6cm elöl
Felhelyezési idő: 1-2 perc
Felhelyezése: Könnyű - oktatást nem igényel
Választható színek

Leírás

 

Ne vágja le, csatolja fel! A csatok segítségével egy mozdulattal felcsatolhatja, és le is veheti a frufrut. Kiváló minőségű, I. osztályú szintetikus hajból készült, mellyel könnyedén percek alatt megváltoztathatja frizuráját. Amennyiben szükséges, felhelyezést követően formára igazíthatja, ebben kérje fodrásza segítségét.

Felhelyezése lépésről-lépésre

1. Azon a ponton ahol csatokkal rögzíteni fogja a frufrut a hajához, célszerű felhelyezés előtt a saját hajat enyhén betupírozni. A csat fogai így biztosabban tudnak kapaszkodni és nem csúsznak ki még a frissen mosott hajból sem.

2. Pattintsa ki a csatokat, majd tűzze bele a hajba és pattintsa vissza. Ezután óvatosan fésülje össze a saját hajával.

Eltávolítása

Pattintsa ki az összes csatot, majd óvatosan emelje ki a hajból. Figyelem: sose próbálja a frufrut a csatok kioldása nélkül eltávolítani, mert kitépheti vele a saját haját!


Pótrész ápolása

Állandó, mindennapos használat esetén, szennyeződéstől függően 7-10 naponta ajánlott kimosni. Ennek pontos menetéről a paróka sampon termékoldal leírásában olvashat.