Az oldalaink böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál. Rendben
Menü
just for men original formula hajszínező közép sötét barna H-40 Katt rá a felnagyításhoz

x

Nagyításhoz kattintson a további képekre!

Youtube videók

Just for Men Original Formula hajszínező - közép sötét barna H-40

Ár:
2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)
Cikkszám: JFM H-40
Gyártó: Just for Men
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 1 doboz
Doboz tartalma: festék, színelőhívó, védőkesztyű 

Leírás


A Just for Men hajszínező festék kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve. Ammónia mentes termék. Hamvas színei természetességet sugároznak.

Első festés

1. Kezdje az anyag felvitelt ott, ahol a legőszebb a haj, majd a többi részre is vigye fel.

2. Mint egy sampont masszírozza bele a hajba, de ne használjon hozzá vizet. Fontos, hogy mindenhová jusson a színezőből, a hátsó és oldalsó részekről se feledkezzen meg! A fel nem használt maradékot öntse ki! lépés:

3. A hatóidőt onnantól számolja, hogy az anyagot mindenhová felvitte és bedolgozta a hajba. Azonban ne a pontos hatóidő betartására törekedjen, hanem figyelje a színt, mert 5 perc vagy annál kevesebb hatóidő is elegendő lehet a kívánt szín eléréséhez. A hosszabb hatóidő sötétebb színt eredményezhet.

4. Alaposan öblítse ki a hajából a terméket, amíg a víz tiszta nem lesz. A megszokott samponjával mosson hajat (javasolt a festett hajra való sampon használata)

5. Szárítsa és formázza a haját kedvére.

Utánfestés

1. Kb. 1 cm-es szakaszonként kell felvinni a terméket, kizárólag a lenőtt ill. ősz részekre. Ne vigye fel a terméket újra az egész részre, ne masszírozza össze a festék felvitelt követően. Nem kell vizet hozzáadni.

2. 4 percet várjon, majd az ötödik percben fésű segítségével a maradék anyagot fésülje bele a hajvégekbe is.

3. Az összefésülést követően már elég csak egy percet várnia.

4. Alaposan öblítse ki a hajából a terméket, amíg a víz tiszta nem lesz. A megszokott samponjával mosson hajat (javasolt a festett hajra való sampon használata)

5. Szárítsa és formázza a haját kedvére.