Az oldalaink böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál. Rendben
Menü
0

Felhasználói fiók tájékoztató

Örömmel üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Amennyiben Önnek van már regisztrált felhasználói fiókja weboldalunkon, kérjük, a további sikeres használat érdekében az alábbiakat figyelmesen olvassa el, és hajtsa végre! Ha bármiben bizonytalan, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Korábban regisztrált vásárlóink felhasználói fiókja elérhetőek, de a hozzá tartozó belépési jelszó adatvédelmi és biztonsági okokból a megújult weboldalunkra nem került rögzítésre. Ennek újbóli megadására, megváltoztatására feltétlenül szükség lesz.

A következő lépéseket végezze el :

  • Az "Elfelejtette jelszavát" funkcióval igényelhet egy új, ideiglenesen használható jelszót, melynek érvényessége az igénylést követő 24 óra. Ideiglenes jelszó kéréséhez kattintson ide!
  • A korábban regisztrált e-mail címét megadva rendszerünk elküldi Önnek új, ideiglenes jelszavát, kérjük ellenőrizze e-mail fiókját. Ha nem kapja meg rövid időn belül, nézze meg Spam mappáját is!
  • A e-mailben található automatikusan generált, ideiglenes jelszavát felhasználva lépjen be felhasználói fiókjába. Belépéshez kattintson ide!
  • Bejelentkezést követően a "Fiókom" / "Jelszócsere" linkre kattintva rögzítse a későbbiekben használni kívánt, új végleges jelszavát.
  • Kérjük, a többi adatának helyességét, vagy aktualitását ellenőrizze, szükség esetén javítsa (cím, telefonszám,stb.)

 

Ha a korábban regisztrált e-mail címét nem találja rendszerünk az új jelszó kérésekor, vagy Ön még nem rendelkezik felhasználói fiókkal weboldalunkon, a REGISZTRÁCIÓ linken regisztrálhatja magát.

Weboldalunk kínálata korántsem teljes, folyamatosan aktualizáljuk, töltjük fel új termékeinkkel!

 

Üdvözlettel,

Hair-Club csapata