Az oldalaink böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál. Rendben
Menü

Fizetési lehetőségek

 

 

     UTÁNVÉT FIZETÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni készpénzben, akkor válassza az "Utánvét fizetés házhoz szállításkor" módot. Szállítás a Trans-O-Flex futárszolgálattal történik.

Újdonság! Kézbesítéskor a Trans-O-Flex futárnál már fizethet bankkártyával is!    


   UTÁNVÉT FIZETÉS TRANS-O-FLEX CSOMAGPONTON

Amennyiben rendelése értékét Trans-O-Flex (TOF) Csomagponton kívánja kiegyenlíteni készpénzben, akkor válassza az "Utánvét fizetés Trans-O-Flex Csomagponton" módot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a TOF Csomagpontokon jelenleg csak készpénzben tud utánvétet fizetni, a helyszíni bankkártyás fizetés szolgáltatás egyelőre nem elérhető.


     KÉSZPÉNZES, BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Üzleteinkben történő személyes átvételkor a megrendelt terméket kifizetheti készpénzben vagy bankkártyával is. A tranzakció biztonságáról pénzügyi partnerünk, az OTP Bank gondoskodik.    


  BANKI ÁTUTALÁS

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendelést követően egy elektronikus proforma számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: OTP Bank bankszámla számunkat a fejlécben, bizonylat sorszámát a jobb felső sarokban, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomag kiszállítását csak az összeg beérkezése után tudjuk megkezdeni, amennyiben a rendelés pillanatában webáruházunkban raktáron van a keresett termék. Amennyiben nincs, a vételár számlánkon történt jóváírása, és a termék raktárba érkezése után tudjuk a csomag összekészítését megkezdeni. A termék kifizetésével kapcsolatban az Önnél felmerülő összes költség, - különösen de nem kizárólag a tranzakciós illeték, nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége, vagy banki készpénz befizetés költsége - Önt terheli. Kérjük, hogy utalás előtt informálódjon számlavezető bankjánál az adott utalásnál felmerülhető költségekről, és ezeket számolja rá az utalandó összegre.